De Scoeternellen

     Toneelkring Landelijke Gilden Schoot

Corona perikelen

zaterdag 27 maart 2021

Beste Toneelliefhebbers, 

Met spijt in het hart moeten we u het volgende meedelen:

Vanwege de aanhoudende pandemie, de ingrijpende beperkingen op ons dagelijks leven door het onconstructief beleid van onze regering(en) en het gebrek aan gezond verstand bij een groot deel van de samenleving ziet het er naar uit dat 2021 te boek zal staan in de geschiedenis van De Scoeternellen als een uitzonderlijk jaar dat we geen voorstelling zullen kunnen brengen. Ook de vele andere activiteiten waar we naar uitkeken staan op losse schroeven.  

We moeten dus noodgedwongen onze plannen die we hadden gemaakt, nl. om in november voor u toch nog te spelen, definitief opbergen. Wij, net als jullie, beschikken niet over een glazen bol en weten niet wat de nabije toekomst zal brengen. Net als alle andere collega’s in de cultuursector zien we met lede ogen aan wat zich voor ons afspeelt. 

Maar we gaan er alles aan doen om de voorstelling "Beste Buren”  in maart 2022 op de planken te brengen (uiteraard … onder voorbehoud).

Laten we hopen dat er snel degelijke maatregelen komen en de vaccinatie spoedig op kruissnelheid komt zodat we toch veilig weer kunnen genieten van toneel en het theatercafé met een stevige pint. Wij zien er naar uit en hopelijk U ook om weer eens te genieten van een plezante avond.

Indien er wonderen gebeuren kunnen we misschien dit najaar nog een Kiennamiddag organiseren.

Dank voor uw geduld, blijf gezond en hopelijk tot binnenkort. Want een jaar zonder jullie, ons trouwe publiek, lijkt wel een eeuwigheid!


De Scoeternellen