De Scoeternellen

     Toneelkring Landelijke Gilden Schoot

De Scoeternellen en Covid

woensdag 11 november 2020


Beste Toneelliefhebber,

Eerst en vooral hopen we dat u samen met uw geliefden en dierbaren in goede gezondheid vertoeft en ver uit de buurt van corona kon blijven. Het zijn zeer rare tijden waarin we vooral voor elkaar moeten blijven zorgen, zij die ons dierbaar zijn op afstand moeten houden en de welbekende regels opvolgen zodat we elkaar snel weer kunnen treffen.

Uiteraard gaat gezondheid voor alles, maar dat betekent ook dat we u op dit ogenblik nog niet kunnen verwelkomen als trouwe toneelbezoeker zoals we dat graag wensen. Met heel veel mensen op de scène en enkele tientallen medewerkers voor en achter de schermen vraagt een voorstelling veel publiek in de zaal. Net dat wat vandaag niet mogelijk is.

Na een grondige afweging en in overleg met de gemeente Tessenderlo en de Landelijke Gilden is geopperd om een coronajaar in te lassen. Dat wil zeggen dat op dit ogenblik nog niets is beslist en we alles op de voet volgen, maar het ziet er naar uit dat onze productie in het najaar van 2021 in het gedrang zal komen gezien de huidige ontwikkeling van de pandemie. Van zodra we weer op een veilige manier kunnen repeteren om het beste in onszelf boven te halen, wij u weer veilig kunnen onthalen en u een onvergetelijke avond kunnen bezorgen laten wij u dit zo spoedig mogelijk weten.

Hou in ieder geval onze nieuwspagina in de gaten. We danken u alvast voor het begrip en geduld en kijken reikhalzend uit om u snel weer te zien onder een gezonder gesternte zonder corona. Wij zijn er klaar voor, hopelijk u straks ook. Van zodra de Covid maatregelen worden bijgesteld en repetities weer mogelijk zijn, zullen de Scoeternellen starten met de voorbereiding van de volgende voorstelling, waarvan we nu alvast kunnen meedelen dat het spectaculair zal worden.

Zorg goed voor elkaar en tot weldra!

De Scoeternellen